News | 17-01-2023

Welkom Zbigniew .... het jaar fris beginnen!

Per 2 januari is Zbigniew Killinski toegetreden tot onze technische afdeling. Met zijn kennis en ervaring is hij een welkome aanvulling op het team.

Laat hem zich even voorstellen:

Lees meer


News | 19-12-2022

Op 2e kerstdag zijn wij gesloten

Maandag 26 december zijn wij wegens kerst gesloten. Wij zijn bereikbaar tussen Kerst en Nieuwjaar.

Lees meer


News | 12-12-2022

Welkom Aneta

Om de groei te managen is het belangrijk om alle processen te optimaliseren. Met de komst van Aneta wordt de afdeling administratie en logistiek uitgebreid zodat we zaken beter en sneller kunnen aanpakken.

Lees meer


News | 11-11-2022

Uitbreiding van het elektrische wagenpark

Het elektrische wagenpark is verder uitgebreid. Vanaf vandaag rijdt ook Arwin van Oostveen volledig elektrisch om klanten en partners te ontmoeten.

Lees meer


News | 28-10-2022

Duurzaam ondernemen is grenzen stellen

DJM zet vol in op duurzaamheid. Onlangs gaf Dick van der Maal – DJMs CEO – in gesprek met ABN AMRO zijn visie op hoe dit te realiseren is, gewoon door te handelen uit vertrouwen en vanuit principes.

Hierbij het interview van Julie Krauwer - ABN AMRO (bron), ook hier te lezen.

Lees meer


News | 10-08-2022

DJM investeert in zonne-energie om emissie te verlagen

Op onze reis om DJM duurzamer te maken, heeft DJM geïnvesteerd in zonne-energie. Dit nieuwe systeem zal DJM helpen de uitstoot te verminderen door ervoor te zorgen dat er voor 99 procent van de tijd op duurzame energie wordt ingezet.

Lees meer


News | 09-08-2022

Nieuwe gezichten in een groeiend team

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het team zich uitbreidt, zodat we het bedrijf kunnen laten groeien, succesvoller kunnen worden en dingen sneller voor elkaar kunnen krijgen! Hier is een korte introductie van enkele van de laatste nieuwe gezichten.

Lees meer


News | 14-07-2022

DJM ondersteund Lijnco met actie ‘Stelvio for life’

De Stichting Stelvio for Life is opgericht met als doel om geld in te zamelen voor onderzoek naar een persoonlijke, op de individuele patiënt en diens specifieke tumorkenmerken toegespitste behandeling van kanker, gebaseerd op DNA-analyse van het tumorweefsel.

Lees meer


News | 27-06-2022

DJM neemt deel aan de Leaders Summit van FuturePrint

De FuturePrint Leaders Summit vindt plaats op 29 en 30 juni in Genève.

Tijdens dit tweedaagse evenement wordt branche-informatie gedeeld door middel van presentaties en paneldiscussies door toonaangevende experts uit de branche.

Lees meer


News | 21-06-2022

Een duurzame aanpak

Afgelopen week heeft Xander Lammerts van Bueren zijn stageopdracht en daarmee zijn studie bedrijfskunde succesvol afgerond.

In februari is Xander begonnen aan zijn stageopdracht binnen DJM, als volgt geformuleerd: Wat is duurzaamheid en hoe kan dit binnen DJM worden geïmplementeerd?

Lees meer