News | 14-05-2019

DJM heeft een nieuw snelheidsrecord behaald

DJM heeft een nieuw snelheidsrecord behaald met de single array Ultra high speed print module die is gebaseerd op de Samba printhead technologie.

Lees meer


News | 18-04-2019

RegioinBedrijf plaatst artikel over DJM

'DJM inkjet solutions ontwikkelt technologie voor inkjetapplicaties die over drie tot vijf jaar een nieuwe standaard gaat zetten. Op deze manier kan DJM twee werelden met elkaar combineren. Hybride is hier het kernwoord.'

Lees het artikel hier:
DJM RegioinBedrijf


News | 18-04-2019

PrintheadLines #2

We publiceerden een nieuwe PrintheadLines, een update over alle nieuwe dingen waar we bij DJM aan werken. Lees het hier: https://lnkd.in/g8T_uNh

In deze editie:

- DJM ontwikkelt Bulk Ink-systeem (4C-BIS) voor HP printmodules om de TCO te verbeteren
- DJM vordert in security print toepassingen
- DJM lanceert een full color printsysteem voor verpakkingen
- DJM gesloten op maandag 22 april (Pasen)

Wilt u ook onze PrintheadLines ontvangen? Abonneer u hier: https://eepurl.com/gdG3tf


Events | 24-01-2019

Bezoek DJM tijdens de Hunkeler Innovation Days 2019

Vanaf 25 februari opent de Hunkeler Innovation Days haar deuren. Tijdens dit vierdaagse evenement wordt Luzern de hoofdstad van de wereld van 'digitaal printen en afwerken', waar marktleiders nieuwe en opwindende producten op de markt zullen brengen. DJM zal aanwezig zijn op de show om te vertellen hoe het afdrukken van variabele gegevens - in termen van productiviteit, flexibiliteit en winstgevendheid - kan worden geoptimaliseerd met geïntegreerde inkjetprintoplossingen.

Lees de volledige tekst »

News | 13-12-2018

DJM introduceert nieuwe inkjet print oplossingen tijdens Print18

Om onze nieuwe oplossingen voor inkjetprinters - op printmodule en controller-softwaregebied - aan onze Amerikaanse relaties te introduceren, zal DJM aanwezig zijn op Print18.

Print18 is een van de grootste beurzen op het gebied van digitaal drukwerk en wordt gebruikt voor eindklanten om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Lees de volledige tekst »

News | 13-12-2018

DJM richt zich op photonics-driven inkjet

De drive van DJM is altijd geweest om zijn zakelijke partners de best mogelijke oplossing voor inkjetprinting aan te bieden. Deze wens resulteert in een duidelijke ontwerpfilosofie en richt zich op de ontwikkeling van inkjet-gerelateerde hard- en software.

De uitdaging bij inkjetprinten is altijd om de ideale druppel te vormen en deze in de juiste positie te plaatsen.

Lees de volledige tekst »

News, News | 13-12-2018

Baanbrekende Samba-technologie

Na de eerste introductie van onze nieuwe Samba Print Module-technologie in 2017, is de Samba Print Module echt doorgedrongen in de grafische industrie.

Na de installatie bij Ramon Chozas in Argentinië hebben we veel nieuwe en opwindende projecten opgeleverd. Deze projecten omvatten een breed scala aan toepassingen, van post (transactie en direct mail), via tickets (loterij, parkeren, entrée) tot beveiligingsdocumenten.

Lees de volledige tekst »

News | 13-12-2018

Stefan Belgers - Senior Software Manager bij DJM- over de ontwikkeling van Kameleon controller Software

‘Toen in 2010 de introductie van de full color print modules van HP werden aangekondigd moesten wij nadenken in hoeverre de toenmalige InkMailer controller software hiervoor geschikt was. InkMailer werd toen al door vele klanten wereldwijd toegepast samen met de IPAS425i inkjet print modules.’

Lees de volledige tekst »

News | 13-12-2018

DJM lanceert nieuwe huisstijl

Na uitbreiding van ons productportfolio met nieuwe inkjetprintsystemen was het tijd om een nieuwe huisstijl te introduceren die bij de nieuwe propositie past.

Deze propositie wordt onderstreept door de ruime keuze aan nieuwe inkjetprintoplossingen, die in combinatie met de Kameleon-software een oplossing bieden voor bijna elke toepassing.

Lees de volledige tekst »

News | 13-12-2018

DJM aanwezig op SDW2018

Security Document World - of SDW18 - werd gehouden in Londen in juni 2018. Bij deze gebeurtenis draaide alles om technologie rond documentbeveiliging.

Veel verschillende technologieën worden gebruikt voor het beveiligen van documenten, inclusief inkjetprinten. Onze Samba-technologie is om de volgende redenen ideaal voor beveiligingstoepassingen:

Lees de volledige tekst »