Samba

Verhoog uw output en uptime voor meer winstgevendheid met DJM's Samba print module technologie

Samba printmodule geïntegreerd in een rotatieoffsetpers.

De printhead technologie

De Samba print module technologie maakt gebruik van de 1.200 dpi piëzo-elektrische Samba printhead van Fujifilm Dimatix. Deze printhead wordt gekenmerkt door de parallellogram vormige nozzleplaat die het mogelijk maakt om een ​​rechte 'printbar' te vormen. De printhead is voorzien van interne inktrecirculatie en resulteert in een langere open tijd van de inkt waardoor minder schoonmaken nodig is. Daarnaast is er voor het systeem een ​​grote verscheidenheid aan watergebaseerde of UV-gebaseerde inktsets beschikbaar, zodat voor elke toepassing een passende inkt beschikbaar is.

 

De Samba print module kan voor een breed scala aan toepassingen worden gebruikt. Afhankelijk van de voor de toepassing vereiste printresolutie zijn printsnelheden tot 250 meter per minuut mogelijk (bij een resolutie van 1.200 x 600 dpi).

Schaalbaarheid

De printbreedte van de Samba print module wordt geconfigureerd naar de gewenste applicatie-eisen. De Samba print module kan worden geconfigureerd met een enkele printkop, of met meerdere printkoppen die samen een rechte 'printbar' vormen tot 100 inch.

Groeipad

De Samba print modules zijn ontwikkeld voor flexibel gebruik. Een monochroom systeem is uit te breiden tot een full colour systeem, of zelfs met extra kleuren zoals OVG of RGB voor een breder kleurbereik. Dit geeft u de mogelijkheid om het printsysteem mee te laten groeien met uw zakelijke behoeften en uw investering te beschermen.

Flexibel gebruik

De Samba print modules zijn eenvoudig te integreren, maar kunnen ook als stand-alone oplossing worden gebruikt. Om het maximale uit uw configuratie te halen in termen van flexibiliteit, effectiviteit en winstgevendheid, passen we principes als maximale output, betrouwbaarheid en gebruiksgemak toe in elk project.

Voor het controleren van gedrukte output zoals 1D- en 2D-codes bieden wij camera-inspectiesystemen aan.

Voordelen en kostenbesparing

De Samba print module technologie biedt vele voordelen en kostenbesparingen, zoals een hogere uptime, snellere set-uptijd, hoge beeldkwaliteit, inktflexibiliteit, geen opknapkosten en nog veel meer. Lees verder

Betrouwbare partner

U wilt een partner die betrouwbaar, betrokken en gekwalificeerd is. Beloven en nakomen. Bij DJM draait alles om inkjet. Met meer dan 28 jaar ervaring duwen we de industriële inkjettechnologie tot het uiterste. Leiders in de printindustrie over de hele wereld hebben zich tot DJM gewend voor inkjetoplossingen omdat ze onze persoonlijke benadering en solide techniek waarderen. Ons doel is om u de beste inkjetprintoplossingen te bieden voor hoogwaardige variabele gegevensuitvoer en verhoogde efficiëntie. Lees hier onze belofte

 

Samba voordelen

  • Hoge beeldkwaliteit – 1.200 dpi
  • Hoge snelheid – tot 250 m/min
  • Inktflexibiliteit (op water- of UV-basis)
  • Schaalbare breedte – tot 100 inch breedKostenefficiënt

Bent u op zoek naar een complete inkjet printoplossing?

Zoek niet verder, wij kunnen u een oplossing op maat bieden die uw verwachtingen overtreft!