Samba

Verhoog uw flexibiliteit en uptime voor meer winstgevendheid met Piezo inkjet technologie. Breng de gepersonaliseerde aanbiedingen en variabele dataconcepten van uw klanten tot leven, snel en in hoge kwaliteit.

Uw marketing personalived

Samba Print Module

De Samba inkjet print oplossing is rijkelijk uitgerust met geïntegreerde functies. De voordelen van traditionele inkjet technieken worden gecombineerd in één techniek. De Samba is gebaseerd op de innovatieve technologie van Fujifilm Dimatix en biedt een resolutie tot 1200 dpi, hoge doorvoer en operationele flexibiliteit. Deze nieuwe, robuuste Piezo inkjet technologie is zeer betrouwbaar.

De Samba staat voor ongeëvenaarde stabiliteit en uniformiteit en is buitengewoon onderhoudsvriendelijk en schaalbaar. DJM's R&D-team integreert op vernieuwende wijze de Samba printheads in nauwsluitende printbars. Of u nu full color of monochroom kiest, de print swath kan tot 40 inch (1,01m) worden uitgebreid. Met Samba bieden wij u uitgebreide standalone en integratie oplossingen voor een verdere uitbreiding van uw printpalet.

De nieuwste inkjet ontwikkelingen komen samen in Samba technologie

Met een afdruksnelheid van maximaal 374 voet (114 meter) per minuut bij 1200 dpi, brengt u digitale dromen snel tot leven. Door de geoptimaliseerde recirculatie van inkt wordt het uitvallen van nozzles gereduceerd en de schoonmaaktijd beperkt. Om een systeem uitgerust met de Samba printtechnologie te bedienen is geen specifieke inkjet kennis nodig. Printkop consumables zijn overbodig en de incidentele vervanging van een printkop kan zonder enige moeite uitgevoerd worden.

De Samba print modules zijn gemakkelijk te integreren in en web offset pers of kan stand-alone worden toegepast. DJM heeft een inkjet toren ontwikkelt die specifiek ontworpen is voor de Samba print modules. The inkjet tower meets monochrome and full color demands and can be connected to pre- and post equipment for an optimized throughput.

Unique samba print bar array
Samba recirculation technique

Maximaliseer je digitale potentieel

Samba voordelen

  • Top-level resolutie en snelheid
  • Meer uptime
  • Gebruiksvriendelijk
  • Maatwerk

Looking for the best fit to complement your digital print jobs?

Inkjet means digital freedom. DJM is sure to provide an inkjet solution to match both your companies and your client’s needs.