Over DJM Inkjet Solutions

Betrouwbare partner voor industriële inkjet systemen

U wilt een zakenpartner die betrouwbaar, toegewijd en gekwalificeerd is. Die beloftes waarmaakt. DJM leeft en ademt inkjet. Met meer dan 20 jaar ervaring halen we het uiterste uit industriële inkjet technologie. Van over de hele wereld schakelt de top in printbedrijven DJM in voor inkjet oplossingen, omdat ze onze persoonlijke aanpak en solide engineering waarderen. Ons doel is u de beste inkjet print oplossingen te bieden voor efficiënte variabele data output van hoge kwaliteit.

Your digital dreams personalived

Voldoe aan de groeiende vraag naar gepersonaliseerde communicatie door de juiste inkjet oplossing te selecteren. Help uw zakenrelaties om een betere klantenbinding en meer verkoopresultaat te behalen. Simpelweg omdat mensen hun eigen persoonlijkheid hebben, richten uw klanten zich op het individu. DJM's industriële inkjet hardware- en software oplossingen voor professionals in de printindustrie spelen in op de behoeften van de eindgebruiker.

Flexible industrial inkjet printing solutions

Een digitale drukoplossing als aanvulling op uw workflow moet top level zijn. DJM investeert veel moeite, tijd en middelen om de meest betrouwbare systemen in de markt te ontwikkelen. Als gerespecteerd partner van high tech bedrijven zoals Hewlett Packard en Fuijfilm Dimatix brengen we drop on demand inkjet technologie naar een nog hoger niveau. Onze modulaire aanpak combineert deze technologieën met gebruiksvriendelijke hybride controller software, om u een grote verscheidenheid aan drukoplossingen en ultieme flexibiliteit te bieden.