Over ons

Maak kennis met de 'passionate innovators of sustainable inkjet solutions’

Met een open houding luisteren naar elke klantvraag en leren van elk project heeft in een schat aan ervaring met inkjet print oplossingen opgeleverd over meer dan 28 jaar.

Ons team van experts is gepassioneerd om technologie verder te optimaliseren, de nieuwste technologie in te zetten en samen te werken met leidende technologie aanbieders. We worden graag uitgedaagd om het maximale uit de techniek te halen.

Door technologie voortdurend tot het uiterste te drijven, leren we de technologie, het gedrag en de beperkingen te begrijpen. Door al deze aspecten inzichtelijk te maken, hebben we de kennis om aan nieuwe en innovatieve projecten te werken.

Gedreven door technologisch leiderschap

Om de performance van onze oplossingen te maximaliseren hebben wij alle ontwikkeling in eigen hand genomen. Met een 'inhouse' ontwikkelfilosofie hebben we een team van experts beschikbaar dat zich continue bezig houdt met mechatronica, (driver) electronics, FPGA-programmering, controller software ontwikkeling en integratie.

Dit heeft geresulteerd in een breed portfolio van hoogwaardige én betrouwbare inkjet oplossingen, schaalbaar voor specifieke toepassingen en doordacht van A tot Z. Het begrijpen van de beperkingen opent een wereld aan mogelijkheden.

Verantwoordelijkheid nemen door duurzame ontwikkeldoelstellingen te implementeren

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo, of het nu gaat om klimaat, infrastructuur, mensenrechten, armoede of gelijke kansen.

DJM vindt dat bedrijven een grote verantwoordelijkheid hebben en een enorme bijdrage kunnen leveren aan het realiseren van een betere wereld.

DJM wil een actieve bijdrage leveren door duurzame ontwikkeling te omarmen om zo de impact op het milieu te minimaliseren. Dit doet DJM door een actief beleid te voeren om de CO2-uitstoot te verminderen. Daarnaast door het ontwikkelen van innovatieve producten en slimme diensten. Daarnaast wil DJM een werkgever zijn waar plaats is voor iedereen en waarin iedereen kan bijdragen aan de samenleving.

Deze maatregelen dragen bij aan het behalen van de mondiale doelstellingen voor duurzame ontwikkeling (SDG's) zoals geïnitieerd door de Verenigde Naties.

DJM heeft de verschillende aandachtsgebieden gedefinieerd die bij ons passen en die bijdragen aan een eerlijkere, gezondere en veiligere wereld om in te leven, voor iedereen!

DJM heeft een actief beleid waarin we ons richten op:

  • Innovatie
  • Duurzaamheid, en
  • Sociaal ondernemerschap

 

Innovatie

Ontwikkeling van duurzame producten

De productlevenscyclus van elektronische producten is de afgelopen jaren enorm verkort, nieuwe generaties volgen elkaar sneller op, met een afvalberg tot gevolg.

DJM wil producten leveren met een lange levensduur en inzetbaarheid. Daarom is de ontwikkel filosofie specifiek gebaseerd op het modulair gebruik en hergebruik van componenten. Door deze standaardisatie is het ook mogelijk bestaande systemen te upgraden waarbij het systeem nog langduriger kan worden ingezet.

Deze ontwikkeling resulteert in een reductie van oude apparatuur en daardoor minder afval. Daarnaast is er minder grondstof nodig voor de productie van nieuwe componenten.

Duurzaamheid

Vermindering van eigen CO2-uitstoot

DJM wil zijn ecologische voetafdruk verkleinen door actief energiebeheer door continu te kijken hoe dit verbruik kan worden gereduceerd. De eerste stap is gezet door het doorvoeren van diverse maatregelen zoals de introductie van LED-verlichting, het installeren van een innovatief gecombineerd koel- en verwarmingssysteem dat zorgt voor een optimaal werkklimaat met geoptimaliseerd energieverbruik. Maatregelen om stand-by energieverbruik terug te dringen levert ook een bijdrage. Daarnaast is een begin gemaakt met de elektrificatie van het wagenpark, waardoor de inzet van fossiele brandstof enorm zal dalen.

 

Vermindering van de CO2-uitstoot door slim productontwerp

Naast duurzame ontwikkeling werkt DJM aan een geheel nieuwe ontwerpfilosofie die gebaseerd is op eenvoud en optimale inzet van componenten.

Bij de ontwikkeling van de print systemen is duurzame inzet en milieubelasting een belangrijk criterium in de keuze van componenten.

Daarnaast werken wij volgens strikte richtlijnen voor industrieel gebruik en onderhoudsgemak. Denk hierbij aan de logische indeling van de print modules, positie en bereikbaarheid van componenten zodat deze eenvoudig zijn te onderhouden. Door middel van inlog mogelijkheden kan op afstand ondersteuning worden geboden aan lokale serviceteams zodat het onderhoud in eigen beheer van de klant kan worden uitgevoerd. Speciaal hiervoor heeft DJM een 'diagnostische tool' ontwikkeld om gebruikers wereldwijd op afstand te kunnen helpen. DJM werkt aan 'out of the box' oplossingen waarbij de eindgebruiker de apparatuur eenvoudig zelf kan installeren, ondersteund vanuit het 'DJM support center'.

Al deze oplossingen zijn gericht op zelfinstallatie en -service, uitgevoerd door eigen technici. Hierdoor is in veel gevallen een DJM technicus op locatie is niet meer nodig, en leidt tot minder reiskilometers met auto of vliegtuig.

 

Vermindering van afval

DJM werkt nauw samen met partners in de ontwikkeling van nieuwe en vraaggestuurde manieren van produceren. Door precies de aantallen die benodigd zijn te produceren is er minder afval, transport en opslag benodigd.

Ook hier werkt DJM nauw samen met 'brand owners' om problemen op te lossen. Samen kijken we actief naar het gebruik van recyclebare materialen met als doel de impact op het milieu te verminderen.

Sociaal ondernemerschap

Wij vinden het belangrijk om een wereld te creëren waarin iedereen zonder uitzondering meedoet. Daartoe is het van belang dat ongelijkheid wordt weggewerkt en gelijke kansen voor alle bevolkingsgroepen worden gegarandeerd. Daarom moet sociale, economische en politieke inclusie voor iedereen mogelijk worden gemaakt, ongeacht leeftijd, geslacht, handicap, ras, etniciteit, afkomst, religie of economische of andere status.

DJM biedt ruimte aan iedereen en heeft een aannamebeleid dat gebaseerd is op gelijke kansen, ongeacht de persoonlijke situatie of omstandigheid. Met bijzondere aandacht voor het individu geloven wij dat wij een veilige werkomgeving kunnen creëren en bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling en groei.

Hiervoor werkt DJM ook samen met 'Inclusief Groep'.

       

Continue verbetering door ISO 9001

DJM wil zichzelf continu verbeteren, dit gebeurt met de implementatie van een ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagementsysteem. Door dit systeem te gebruiken en te implementeren, zal DJM haar producten en procedures continu verbeteren.

Wilt u meer weten over ons ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagementsysteem, neem dan contact met ons op.

Betrouwbare wereldwijde partner

U wilt dat uw partner betrouwbaar, betrokken, creatief, innovatief en gekwalificeerd is. Leiders vanuit de print industrie over de hele wereld hebben zich tot DJM gewend voor inkjet oplossingen omdat ze onze persoonlijke benadering, solide techniek, passie voor technologie en innovatie waarderen.

Flexibele industriële inkjet oplossingen

Ons doel is om onze klanten de beste inkjet print oplossing te bieden die maar mogelijk is.

Daarom investeren we al onze moeite, tijd en geld om de meest betrouwbare systemen te ontwikkelen en te leveren. Hiervoor werken we nauw samen met gerenommeerde partners van ‘drop on demand’ inkjet technologie zoals Kyocera, Fujifilm Dimatix en HP. Onze modulaire aanpak combineert deze technologieën met gebruiksvriendelijke hybride besturingssoftware om u een breed scala aan print oplossingen en ultieme flexibiliteit te bieden.

Geïnteresseerd in onze duurzame benadering van industriële inkjetontwikkeling?

Laat u informeren over onze allernieuwste oplossingen!