Ultra UV

Verhoog uw output en uptime voor meer winstgevendheid met DJM's Ultra UV print module

Printhead technologie

 

De Ultra UV print module maakt gebruik van de piëzo elektrische UV printhead van 600 dpi van Kyocera. Deze 'end shooter' printhead kenmerkt zich door de uitstekende 'jet straightness', solide constructie met stalen nozzleplaat. Daarnaast is er voor het systeem een ​​grote diversiteit aan inkten op waterbasis beschikbaar, zodat voor elke toepassing een passende inkt beschikbaar is.

De Ultra UV print module kan voor een breed scala aan toepassingen worden gebruikt. Afhankelijk van de voor de toepassing gewenste print resolutie zijn print snelheden tot 150 meter per minuut mogelijk (bij een resolutie van 600 x 300 dpi).

Schaalbaarheid

De print breedte van de Ultra UV print module wordt geconfigureerd naar de gewenste applicatie eisen. De Ultra UV print module kan worden geconfigureerd met een enkele printhead of met meerdere printheads die samen de printbar van maximaal 100 inch vormen.

Groeipad

De Ultra UVprint modules zijn ontwikkeld voor flexibel gebruik. Een monochroom systeem is uit te breiden tot een full colour systeem, of zelfs met extra kleuren zoals OVG of RGB voor een breder kleurbereik. Dit geeft u de mogelijkheid om het print systeem mee te laten groeien met uw zakelijke behoeften en uw investering te beschermen.

Flexibel gebruik

De Ultra UV print modules zijn eenvoudig te integreren, maar kunnen ook als standalone oplossing worden gebruikt. Om het maximale uit uw print configuratie te halen in termen van flexibiliteit, effectiviteit en winstgevendheid, passen we principes als maximale output, betrouwbaarheid en gebruiksgemak toe in elk project. Voor het controleren van gedrukte output zoals 1D- en 2D-codes bieden wij camera-inspectiesystemen aan.

Voordelen en kostenbesparing

De Ultra UV print module biedt vele voordelen en kostenbesparingen, zoals een hogere uptime, snellere set-up tijd, hoge afdruk kwaliteit, inkt flexibiliteit, geen 'refurbishing' kosten en nog veel meer. Lees verder.

Betrouwbare partner

U wilt een partner die betrouwbaar, betrokken en gekwalificeerd is. Beloven en afspraken nakomt. Bij DJM draait alles om inkjet. Met meer dan 28 jaar ervaring drijven we de industriële inkjet technologie tot het uiterste. Leiders in de print industrie over de hele wereld hebben zich tot DJM gewend voor inkjet oplossingen omdat ze onze persoonlijke benadering en solide techniek waarderen. Ons doel is om u de beste inkjet oplossing te bieden voor hoogwaardige variabele gegevensuitvoer en verhoogde efficiëntie. Lees hier onze beloften.

 

Ultra UV voordelen

  • Eenvoudig te integreren
  • Hoge snelheid – tot 150 m/min
  • UV-gebaseerde inkt flexibiliteit
  • Schaalbare breedte – tot 100 inch breed
  • Kostenefficiënt

Op zoek naar de beste printoplossing om uw digitale aanbod aan te vullen?

Inkjet betekent digitale vrijheid. DJM staat voor een inkjet oplossing die matcht met uw bedrijfsvisie en de klantvraag.