HP color

Maximaliseer uw productie met de gebruiksvriendelijke DJM HP color print module, die zijn ontworpen voor integratie

Printhead technologie

De HP color print modules - C250, C500 en C800 - maken gebruik van HP's thermische TIJ4.0 printhead technologie en worden gekenmerkt door een hoge afdruk kwaliteit. De print modules hebben een geïntegreerd printhead servicestation en zorgen voor het afdekken, reinigen en afvegen van de printhead. Deze geautomatiseerde routine wordt aangestuurd vanuit de software, wat zorgt voor maximaal gebruiksgemak en korte insteltijden.

Schaalbaarheid

Afhankelijk van uw toepassingsvereisten kunnen meerdere HP color print modules worden gebruikt om de printbreedte te vergroten. Er zijn drie versies beschikbaar die snelheden tot 244 meter per minuut aankunnen.

Makkelijk in gebruik

Als de printhead vervangen moet worden, is dit een eenvoudige handeling die door de operator kan worden uitgevoerd. Het systeem omvat een extern inkt toevoersysteem op basis van cartridges. Het systeem bevat twee cartridges per kleur en is redundant. De cartridges kunnen tijdens de productie worden vervangen. Voor meerdere configuraties van HP color print modules heeft DJM een bulk inktsysteem ontwikkeld dat inkt uit containers mogelijk maakt en de productie nog kostenefficiënter maakt.

Flexibel in gebruik

De HP color print modules zijn eenvoudig te integreren, maar kunnen ook als stand-alone oplossing worden gebruikt. Om het maximale uit uw opstelling te halen in termen van flexibiliteit, effectiviteit en winstgevendheid, passen we principes als maximale output, betrouwbaarheid en gebruiksgemak toe in elk project.

Betrouwbare partner

U wilt een partner die betrouwbaar, betrokken en gekwalificeerd is. Beloven en nakomen. Bij DJM draait alles om inkjet. Met meer dan 28 jaar ervaring duwen we de industriële inkjettechnologie tot het uiterste. Leiders in de printindustrie over de hele wereld hebben zich tot DJM gewend voor inkjetoplossingen omdat ze onze persoonlijke benadering en solide techniek waarderen. Ons doel is om u de beste inkjetprintoplossingen te bieden voor hoogwaardige variabele gegevensuitvoer en verhoogde efficiëntie. Lees hier onze belofte

 

HP color voordelen

  • Eenvoudige integratie
  • Geautomatiseerd service station
  • Makkelijk te gebruiken
  • Hoge imagekwaliteit

Op zoek naar de beste printoplossing om uw digitale aanbod aan te vullen?

Inkjet betekent digitale vrijheid. DJM staat voor een inkjet oplossing die matcht met uw bedrijfsvisie en de klantvraag.