Service R&D

Your innovation personalived

Op zoek naar een inkjet technologie op niveau en een uitstekende service? Eenvoudige integratie, hogere kwaliteit in printoutput en meer snelheid? Als print professional heeft u een partner nodig om vernieuwender, effectiever en meer toekomstgericht te kunnen opereren.

Baanbrekende inkjet technologie

Door middel van klantinzichten en geavanceerde technische knowhow werkt het DJM-team aan innovatieve, kwalitatief hoogwaardig en functionele inkjet oplossingen. Wij combineren geavanceerde en duurzame hardware materialen en praktisch ontworpen design met cutting edge print control software. Inkjet technologieën worden door ons R&D-team verfijnd en vereenvoudigd om u een concurrentievoordeel te geven.

Om nieuwe inkjet technologieën te stimuleren wordt veel tijd besteed aan het uitwisselen van informatie met onze belangrijkste partners, klanten en leveranciers. Of het nu gaat om een eenvoudige integratie, hogere kwaliteit in printoutput of meer snelheid: omdat DJM streeft de beste partner in inkjetoplossingen te zijn, luisteren, observeren, verkennen en creëren we. Met een praktische no-nonsense houding blijven we technieken updaten om ze nog beter te maken..

Service door R&D

Inkjet Service en R&D zijn bij DJM nauw verbonden. Wij waarderen de input van klanten met betrekking tot product en service innovatie. De feedback in serviceverzoeken wordt zorgvuldig bestudeerd en de daaropvolgende beveiligde externe ondersteuning of on-site actie wordt snel maar grondig uitgevoerd. Hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor de R&D van inkjet oplossingen zal uw serviceverzoek beheren. Mede door deze geïntegreerde aanpak wordt DJM internationaal gewaardeerd voor solide engineerings- en programmeringsvaardigheden.

 

Vorm een team met ons voor baanbrekende inkjet technologie

Door geinspireerde inkjet printing technologie 'personalived' DJM direct mail campagnes, lottery & gaming, loyalty programs, verpakkingen en meer. En onze unieke hybride Kameleon inkjet controlling software zorgt dat alles makkelijk aan te sturen is. Onze gerespecteerde inkjet expertise helpt print bedrijven groeien. Dus laten we praten, telefonisch, of nog beter … persoonlijk!