Markten

Uw markt segment personalived

Print jobs kennen een grote diversiteit. U heeft een inkjet techniek nodig die u concurrentievoordeel geeft. DJM levert industriële inkjet oplossingen die passen bij uw marktsegment en werkt samen met u om uw dienstverlening uit te breiden.

Direct mail

Wilt u klantgerichte digitale campagnes vertalen naar ultra gepersonaliseerde, pakkende direct mail impressies? Onze hightech inkjet expertise maakt het mogelijk om met een breed scala aan printkoppen en inkten op een groot variëteit aan substraten te printen.

Envelop printen

Voeg waarde toe aan uw mailing met gerichte berichten op enveloppen. De mailing zal meer consumenten aanspreken en aanbiedingen omzetten in nieuwe zakelijke kansen. Onze full-colour inkjetoplossingen zijn eenvoudig integreerbaar om een geoptimaliseerde en geoptimaliseerde workflow met grote flexibiliteit te creëren.

Loyalty programs

Realiseer creatieve gepersonaliseerde loyalty programs met onze inkjet techniek. Dankzij de inkjet oplossingen van DJM kunt u unieke, gepersonaliseerde aanbiedingen en coupons snel en betrouwbaar afdrukken. Variabele data op zijn best.

Self-Mailers

Hou Self-Mailers betaalbaar met efficiënte inline personalisatie of variable data printing. DJM voegt deskundig inkjet printkop oplossingen toe aan uw finishing lijn. Van adressen in monochrome tot kleurrijke graphics, met de inkjet techniek van DJM kan het.

Beveiligd afdrukken

Produceer bankbiljetten, cheques, productauthenticatie, belastingetiketten en paspoorten die de test doorstaat. Om authenticiteit te garanderen, wordt een combinatie van technologieën, zoals speciale substraten (bijv. Thermisch papier), inkten (UV-verhelderend), microtekst en 2D-codes gebruikt. Het brede scala aan inkjettechnologieën van DJM in combinatie met de verschillende inktmogelijkheden maken een geschikte oplossing voor iedereen beschikbaar.

Lottery en Gaming

Het aanbieden van authentieke tickets is van vitaal belang voor parkeren, openbaar vervoer, locatie, concert en loterij. Om de integriteit van de tickets te waarborgen wordt een mix van technologieën, zoals speciale substraten, inkten, microtekst en variabele gegevens gebruikt. DJM's brede variëteit aan inkjet technologieën, gecombineerd met de verschillende inkt keuzes, maken een geschikte oplossing voor iedereen beschikbaar.

Parkeren, openbaar vervoer en entreebewijzen

Het leveren van kwalitatief goede en detecteerbare tickets is cruciaal voor parkeren, openbaar vervoer, locatie en concerten. Om de integriteit van de tickets te garanderen, wordt een mix van technologieën gebruikt, zoals speciale substraten, inkten, microtekst en variabele gegevens. Het brede scala aan inkjettechnologieën van DJM in combinatie met de verschillende inktmogelijkheden maken een geschikte oplossing voor iedereen beschikbaar.

Verpakkingen

Bied toegevoegde waarde en verkoop meer. Een aantrekkelijke verpakking is belangrijker dan ooit omdat het helpt het product te verkopen. In de optimalisatieslag van verpakkingscommunicatie wordt inkjet printtechnologie steeds vaker gebruikt, omdat het commerciële waarde toevoegt. Het afdrukken van variabele data wordt voor verpakkingsfabrikanten toegankelijk door middel van DJM’s inkjet oplossingen en integratie opties.

Coding en marking

Het coderen en markeren van verpakkingen zorgt voor veiligheid en traceerbaarheid. Een zorgvuldige analyse van verpakkingssubstraten is nodig voor consistente kwaliteit. DJM verschaft verpakkingsleveranciers deskundig advies voor de juiste digitale inkjetcoderings- en markeringsoplossingen. Duurzame technieken met hoge snelheid en doorloop.

Labelling

Aangezien runtimes dalen, zijn er meer versies en variaties nodig in de labelling markt. Onze inkjetoplossingen kunnen u helpen om de time to market te versnellen en complexe en aantrekkelijke labeloplossingen voor de veeleisende klant te creëren.

Addressing

Of uw afdruktaak in monochroom, 2 kleuren of full-color is, u kunt uw klanten laten zien dat adressering niet alleen een adres op een envelop hoeft te zijn. DJM's inkjetoplossingen bewijzen dat het gehele oppervlak kan worden gebruikt. Beelden en gepersonaliseerde berichten, gedrukt met hoge kwaliteit en snelheid om een hogere respons voor uw klanten te genereren.

 

Inkjet oplossingen die in uw applicatiebehoefte voorzien

Welke oplossing past het beste bij applicaties in uw marktsegment? Onze application matrix geeft een eerste indruk.

Neem contact met ons op

Door geinspireerde inkjet printing technologie 'personalived' DJM direct mail campagnes, lottery & gaming, loyalty programs, verpakkingen en meer. En onze unieke hybride Kameleon inkjet controlling software zorgt dat alles makkelijk aan te sturen is. Onze gerespecteerde inkjet expertise helpt print bedrijven groeien. Dus laten we praten, telefonisch, of nog beter … persoonlijk!