Onze beloften

Inkjet expertise

De specialiteit van DJM is het ontwikkelen en verbeteren van inkjet printtechnologie. Van de ontwikkeling van print modules, 'driver electronics' tot controller software, alles wordt in eigen huis gedaan met een toegewijd team van specialisten.

Onze ervaring geeft u een concurrentievoordeel!

In-house ontwikkeling

Om het niveau van systeembetrouwbaarheid te bereiken, heeft DJM het hele ontwikkelingsproces in eigen handen genomen. Met een eigen R&D-afdeling op het gebied van elektronica, mechatronica en software stimuleren we inkjettechnologieën maximaal en zorgen we voor performance in het veld. Door elke dag van onze klanten te leren, weten we wat hun uitdaging is. We kunnen die informatie gebruiken om nieuwe software tools en -functies te ontwikkelen.

Ons streven naar de beste oplossing drijft u verder!

Verschillende inkjettechnologieën

Met een 'voor elke toepassing de juiste oplossing'-aanpak, heeft DJM een breed scala aan verschillende technologieën waaruit u kunt kiezen. Van een instapoplossing tot hoogwaardige industriële inkjet oplossingen.

Wees voorbereid op de toekomst en kies een partner die uw huidige en toekomstige behoeften begrijpt!

Partner van marktleiders

DJM is strategische partner van Kyocera, HP en Fujifilm Dimatix. Met deze partners beschikt DJM over de beste thermische en piëzo-elektrische inkjettechnologieën die beschikbaar zijn.

Wij vertrouwen op de beste partners, u ook!

Integratie specialist

In de afgelopen 28 jaar hebben we veel inkjet integratie projecten voltooid, zoals met rotatieoffset- of flexo persen, roterende afwerkingslijnen, inserters enz. Om de algehele lijnprestaties te maximaliseren, wordt elk detail onderzocht, signalen uitgewisseld tussen systemen, technische integratie.

Onze integratie-ervaring geeft u het vertrouwen om de beste geïntegreerde oplossing te hebben!

Slimme controller software

De controller software is ontwikkeld door DJM's eigen softwareafdeling. Door de software intern te programmeren, kunnen we snel en efficiënt inspelen op wijzigingen. De rip-engine is op software gebaseerd en ript de gegevens on-the-fly, waardoor uw productie flexibeler wordt. De controller is flexibel, adaptief en regelt en combineert verschillende inkjet print technologieën. Het verbetert een intuïtieve, pictogram gestuurde en efficiënte gebruikersinterface.

De controller geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien!

Industriële ontwerpfilosofie

We begrijpen dat onze oplossingen winstgevend moeten zijn voor onze klanten. Hoe beter het systeem presteert – in termen van productiviteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit – hoe hoger de winst. We leven volgens een duidelijke industriële ontwerpfilosofie die zorgt voor een betrouwbaar systeem dat gemakkelijk te onderhouden is.

Wij zijn van mening dat betrouwbaarheid de sleutel is om winst te maken met het printen van variabele gegevens!

Wereldwijd klantenbestand

Onze inkjetprintoplossingen worden gewaardeerd door onze wereldwijde klanten. Bij specifieke wensen vervaardigen wij op basis van de projectbeschrijving en de verwachtingen van onze klanten een oplossing op maat. Een oplossing bieden die de verwachtingen van onze klanten overtreft, dat is wat ons drijft!

Onze klanten over de hele wereld vertrouwen op onze oplossingen en expertise, u ook!

Inkjet adviespartner

Met meer dan 28 jaar inkjet ervaring zijn wij een partner met veel expertise en knowhow. Wij kunnen uw project helpen slagen en u voorzien van alle benodigde informatie.

We zullen ons uiterste best doen om u een inkjet oplossing te leveren die uw verwachting overtreft!

Met meer dan 28 jaar ervaring in inkjet hebben we de kennis om succesvol te zijn in elk project.

Laat ons deel uitmaken van uw project!