Wij zijn de gepassioneerde innovators in duurzame inkjetoplossingen!

Zoek niet verder, wij bieden u de juiste oplossing qua productiviteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie.

… betrouwbaar, productief en afgestemd is op uw applicatie?

U bent op zoek naar een industriële inkjet printoplossing die ...

Laatste nieuws

Het Ultra-printplatform

Enige tijd geleden hebben wij de eerste printsystemen van ons compleet nieuwe Ultra platform geïnstalleerd. Nadat we de systemen hebben geïnstalleerd voor klanten die deze 24/7 gebruiken, kunnen we nu zeggen dat de printsystemen leveren wat we beloven op het gebied van productiviteit en betrouwbaarheid.

Lees verder

Nieuwe installatie UltraUV

Een van onze klanten in Argentinië, SuPapel S.A., was op zoek naar een nieuw inkjetprintsysteem om stemformulieren te produceren. SuPapel S.A., was op zoek naar een nieuw inkjetprintsysteem om stemformulieren te produceren. Om deze formulieren efficiënt te kunnen produceren, dachten ze erover om een hybride druklijn te creëren.

Lees verder


Betrouwbare partner voor industriële inkjetsystemen

U wilt een zakenpartner die betrouwbaar, toegewijd en gekwalificeerd is. Die een belofte doet en nakomt. Bij DJM draait alles om inkjet. Met meer dan 20 jaar ervaring, brengen we industriële inkjet technologie tot het uiterste. De printindustrie leiders uit de hele wereld hebben zich tot DJM gewend voor inkjet oplossingen omdat ze onze persoonlijke aanpak en degelijke engineering waarderen. Ons doel is om u de beste inkjet printoplossingen te bieden voor de uitvoer van hoogwaardige variabele gegevens en verhoogde efficiëntie.

Je digitale dromen ‘personalived’

Maak kennis met de groeiende vraag naar gepersonaliseerde communicatie bij het printen via inkjet oplossingen. Help uw klanten met het verkrijgen van klantenloyaliteit en de omzet te verhogen. Omdat mensen gewoon personen zijn, moeten uw klanten verbindingen zoeken en contact maken met het individu. DJM's industriële inkjet hard- en software inkjet oplossingen voor professionals uit de grafische industrie ‘personalive’ de behoeften van klanten.

Flexibele industriële inkjet print oplossingen

Een digitale printoplossing om uw workflow aan te vullen, kan nooit eenvoudig zijn. We investeren al onze inspanningen, tijd en geld om de meest betrouwbare systemen op de markt te ontwikkelen en te leveren. Als gerespecteerde partner brengen we ‘drop on demand’ inkjet technologie van hightechbedrijven als HP en Fujifilm naar een hoger niveau. Onze modulaire aanpak combineert deze technologieën met gebruiksvriendelijke hybride besturingssoftware om u een grote verscheidenheid aan afdrukoplossingen en ultieme flexibiliteit te bieden.

25

Landen

254

Installaties

99

Uptime