Wij zijn de gepassioneerde innovators in duurzame inkjetoplossingen!

Zoek niet verder, wij bieden u de juiste oplossing qua productiviteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie.

… betrouwbaar, productief en afgestemd is op uw applicatie?

U bent op zoek naar een industriële inkjet printoplossing die ...

Laatste nieuws

Transitie van de verpakkingsindustrie ondersteund met subsidie van OP-Oost en de Europese Unie

DJM ontwikkelt nieuwe inkjet printtechnologie voor de verpakkingsindustrie

De verpakkingsindustrie is onderhevig aan vele trends en ontwikkelingen. Grote aanjager is de algehele wens om de supply chain te verduurzamen.

Een van de trends is om de productie van verpakkingen te flexibiliseren door de inzet van digitale printtechnologie.

Lees verder

Nieuwe ontwikkelingen ondersteund met subsidie van OP-Oost en de Europese Unie

DJM implementeert fotonische technologie in nieuwe generatie printers

Het uitgangspunt binnen DJM is altijd geweest om haar klanten en partners de best mogelijke technische inkjetprintoplossing te bieden.

Lees verder


Betrouwbare partner voor industriële inkjetsystemen

U wilt een zakenpartner die betrouwbaar, toegewijd en gekwalificeerd is. Die een belofte doet en nakomt. Bij DJM draait alles om inkjet. Met meer dan 20 jaar ervaring, brengen we industriële inkjet technologie tot het uiterste. De printindustrie leiders uit de hele wereld hebben zich tot DJM gewend voor inkjet oplossingen omdat ze onze persoonlijke aanpak en degelijke engineering waarderen. Ons doel is om u de beste inkjet printoplossingen te bieden voor de uitvoer van hoogwaardige variabele gegevens en verhoogde efficiëntie.

Je digitale dromen ‘personalived’

Maak kennis met de groeiende vraag naar gepersonaliseerde communicatie bij het printen via inkjet oplossingen. Help uw klanten met het verkrijgen van klantenloyaliteit en de omzet te verhogen. Omdat mensen gewoon personen zijn, moeten uw klanten verbindingen zoeken en contact maken met het individu. DJM's industriële inkjet hard- en software inkjet oplossingen voor professionals uit de grafische industrie ‘personalive’ de behoeften van klanten.

Flexibele industriële inkjet print oplossingen

Een digitale printoplossing om uw workflow aan te vullen, kan nooit eenvoudig zijn. We investeren al onze inspanningen, tijd en geld om de meest betrouwbare systemen op de markt te ontwikkelen en te leveren. Als gerespecteerde partner brengen we ‘drop on demand’ inkjet technologie van hightechbedrijven als HP en Fujifilm naar een hoger niveau. Onze modulaire aanpak combineert deze technologieën met gebruiksvriendelijke hybride besturingssoftware om u een grote verscheidenheid aan afdrukoplossingen en ultieme flexibiliteit te bieden.

25

Landen

250

Installaties

99

Uptime