Wij zijn de gepassioneerde innovators in duurzame inkjetoplossingen!

Zoek niet verder, wij bieden u de juiste oplossing qua productiviteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie.

… betrouwbaar, productief en afgestemd is op uw applicatie?

U bent op zoek naar een industriële inkjet printoplossing die ...

Laatste nieuws

DJM op DRUPA'24

DJM demonstreert samen met Plasmatreat op DRUPA een ‘late stage versioning’ toepassing van vouwkarton

Lees verder

Introductie Eureka

EUREKA zet nieuwe standaarden op het gebied van inkjet

We zijn erg trots om onze geheel nieuwe EUREKA printtechnologie te lanceren, omdat deze nieuwe normen stelt op het gebied van bruikbaarheid en integratie.

Lees verder


Betrouwbare partner voor industriële inkjetsystemen

U wilt een zakenpartner die betrouwbaar, toegewijd en gekwalificeerd is. Die een belofte doet en nakomt. Bij DJM draait alles om inkjet. Met meer dan 30 jaar ervaring, brengen we industriële inkjet technologie tot het uiterste. De printindustrie leiders uit de hele wereld hebben zich tot DJM gewend voor inkjet oplossingen omdat ze onze persoonlijke aanpak en degelijke engineering waarderen. Ons doel is om u de beste inkjet printoplossingen te bieden voor de uitvoer van hoogwaardige variabele gegevens en verhoogde efficiëntie.

Je digitale dromen ‘personalived’

Maak kennis met de groeiende vraag naar gepersonaliseerde communicatie bij het printen via inkjet oplossingen. Help uw klanten met het verkrijgen van klantenloyaliteit en de omzet te verhogen. Omdat mensen gewoon personen zijn, moeten uw klanten verbindingen zoeken en contact maken met het individu. DJM's industriële inkjet hard- en software inkjet oplossingen voor professionals uit de grafische industrie ‘personalive’ de behoeften van klanten.

Flexibele industriële inkjet print oplossingen

Een digitale printoplossing om uw workflow aan te vullen, kan nooit eenvoudig zijn. We investeren al onze inspanningen, tijd en geld om de meest betrouwbare systemen op de markt te ontwikkelen en te leveren. Als gerespecteerde partner brengen we ‘drop on demand’ inkjet technologie van hightechbedrijven als HP en Fujifilm naar een hoger niveau. Onze modulaire aanpak combineert deze technologieën met gebruiksvriendelijke hybride besturingssoftware om u een grote verscheidenheid aan afdrukoplossingen en ultieme flexibiliteit te bieden.

28

Landen

308

Installaties

99

Uptime