Systeem componenten

Solide inkjet systeem componenten om het beste uit uw industriele inkjet oplossing te halen. DJM ontwikkelt en levert duurzame componenten en consumables 

Your inkjet reliability personalived

U wilt investeren in een kosteneffectieve inkjetoplossing waarmee u in kunt spelen op opportunity’s. Het moet een betrouwbaar systeem zijn om uw output te maximaliseren. Om ervoor te zorgen dat uw printoplossing optimaal functioneert, besparen wij niet op industriële inkjet-systeemcomponenten. De betrouwbaarheid van een systeem is gebaseerd op de manier waarop het definitieve systeem is geconfigureerd. DJM investeert tijd, moeite en middelen om de meest betrouwbare industriële inkjet technologie in de markt te ontwikkelen. Alle componenten moeten solide zijn en ontwikkeld om het beste bij de vereisten van het inkjet systeem te passen. Enkele voorbeelden van systeem componenten die door DJM ontwikkeld zijn:

Paper support frame

Het frame is ontworpen voor optimaal papiertransport, om trillingen te minimaliseren en om de prestaties van de printkop te maximaliseren. DJM ontwikkelt verschillende soorten frames, van een basis paper support frame voor integratieprojecten tot de state-of-the-art Duplex Inkjet Tower voor de Dream Machine.

DJM Bulk Ink System (BIS)

Ink supply

Om de effectiviteit van het geselecteerde inkjet printsysteem te maximaliseren, zijn ink supply systemen van vitaal belang. Afhankelijk van het type inkt, aantal printkoppen en inktverbruik ontwikkelt DJM verschillende inkttoevoersystemen, van fles tot bulk. De juiste inkttoevoer zorgt voor maximale uptime van het systeem, een optimale inktverdeling en een verbetering van de TCO

Paper dryers

Afhankelijk van het gebruikte papier, kan een droger soms nodig zijn. Heat radiation-, lucht-, UV- of infrarooddrogers zorgen ervoor dat inkt onmiddellijk na afdrukken droogt, zodat de afdruk snel kan worden afgehandeld en inkt niet gaat vloeien.

Head brackets

Head brackets zijn nodig om de printkop in bestaande of speciaal gemaakte papierframes te monteren. Voor elke druktechnologie heeft DJM zijn eigen systeem ontwikkeld.

Elk printsysteem heeft zijn eigen set CONSUMABLES. Die zijn belangrijk om uw systeemprestaties te optimaliseren. DJM biedt al haar klanten inkt, vervangende printkoppen en cleaners.

Looking for the best fit to complement your digital print jobs?

Inkjet means digital freedom. DJM is sure to provide an inkjet solution to match both your companies and your client’s needs.