Voordelen en kostenbesparing

Up-time

Met de DJM inkjet print modules heeft u maximale beschikbaarheid over uw apparatuur. De reinigingsprocedure is beperkt tot het 'purgen' en 'cleanen' van de printbar en duurt niet meer dan een paar minuten per 8 uur durende shift.
U kunt een uptime van uw systeem verwachten van 99%.

Voorbeeld:
Jaarlijkse capaciteit is 2.000 uur
Up-time technologie X = 80%
Productie-uren (80% vanaf 2.000) = 1.600 uur
Uptime DJM-technologie = 99%
Productie-uren (99% vanaf 2.000) = 1.980 uur
Jaarlijkse kostenbesparing: 380 uur x € 500 p/uur = € 190.000,00

Refurbishing kosten

De DJM print modules zijn gebaseerd op piëzoelektrische printheads van Kyocera of Fujifilm Dimatix. De piëzoelektrische printheads zijn ontworpen voor langdurige prestaties en vereisen geen dure 'refurbishing'. Duurzame printheads betekenen GEEN 'refurbishing' kosten, GEEN verzendkosten en GEEN kosten voor back-up printmodules. Dit bespaart u geld en tijd!

Set-up time

Het productie gereed maken van de DJM print systemen neemt slechts enkele minuten in beslag en garandeert maximale beschikbaarheid van uw kostbare rollenoffset- of flexopers. Door uw machinebeschikbaarheid te maximaliseren, maximaliseert u uw productiviteit en uw winstgevendheid.

Customizing

De print modules kunnen worden vervaardigd op elke gewenste breedte. Hiervoor worden meerdere printheads in een speciale printbar samengebouwd tot een breedte tot 100 inch.

Hoge image kwaliteit

De DJM print modules worden gekenmerkt door de hoge native resolutie, kleine druppeltjes en uitstekende 'jet straightness'. Dit resulteert in een zeer hoge en constante beeldkwaliteit. Er zijn printheads beschikbaar met native resoluties van 600 en 1.200 dpi.

Inkt flexibiliteit

Voor de piëzoelektrische print modules is een ruime keuze aan inkt. Naast dye of pigment op waterbasis zijn ook UV-uithardende of 'security' inkten beschikbaar. We werken samen met de verschillende inktfabrikanten van wereldklasse, waardoor we voor elke toepassing de juiste inkt kunnen leveren.

Mixed inkjet technologies

Ons Controller softwareplatform is ontwikkeld om de verschillende inkjet print modules aan te sturen; Ultra, Ultra High-Speed, Ultra High-Definition, HP, Sparrow en wat daarna komt. Als u technologieën in één productielijn wilt mixen, hebben wij de flexibele oplossing die u zoekt. Speciaal voor Kodak-gebruikers heeft DJM een speciale software-interface ontwikkeld om deze technologieën te combineren.

Full color groeipad

De DJM print modules zijn ontwikkeld voor flexibel gebruik. Een monochrome systeem kan worden geüpgraded met een steunkleur, full colour of naar 7 of 8 kleuren voor een uitgebreid gamma door simpelweg extra print modules toe te voegen. Dit biedt klanten de mogelijkheid de investing mee te laten groeien met toekomstige behoeften.

Neem contact met ons op

Onze oplossingen bieden vele voordelen en een kostenbesparing. Wilt u weten wat dat voor uw bedrijf kan betekenen?