Bezoek DJM tijdens de Hunkeler Innovation Days 2019

Vanaf 25 februari opent de Hunkeler Innovation Days haar deuren. Tijdens dit vierdaagse evenement wordt Luzern de hoofdstad van de wereld van 'digitaal printen en afwerken', waar marktleiders nieuwe en opwindende producten op de markt zullen brengen. DJM zal aanwezig zijn op de show om te vertellen hoe het afdrukken van variabele gegevens - in termen van productiviteit, flexibiliteit en winstgevendheid - kan worden geoptimaliseerd met geïntegreerde inkjetprintoplossingen.

Deze hybride printflows zijn eenvoudig te maken met HP's printmodules - verkrijgbaar in zwart-wit en in kleur - en zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Om productie- en leveringsdocumenten met maximale impact te optimaliseren, plaatsen direct mail service providers een volledig 'white paper factory' proces op zijn plaats. Dit kan worden gerealiseerd door full color inkjet printsystemen te integreren in een invoegmachine. DJM integreert de DJM HP C500 printmodule inclusief de DJM Kameleon-software in de invoegmachine voor volledige controle.

Hoogwaardige getrouwheidsmanagementafschriften en kortingsbonnen produceren? Integreer monochroom (DJM HP M800) of volledige kleuren (DJM HP C800) in webafwerkingslijnen en creëer een geoptimaliseerd productieproces dat flexibel, productief en kosteneffectief is. Met het eigen bulkinktsysteem van DJM - de 4C BIS - worden de totale printkosten in ieders voordeel.

Bespaar kostbare productietijd met hybride printflows en bespaar kosten op hetzelfde moment. DJM heeft een breed scala aan industriële inkjetprintmodules om het resultaat te maximaliseren. Monochrome of volledige kleur, met snelheden tot 1000 ft / min (300 m / min).

Bezoek ons ​​op de HP-stand in hal 2 en we zullen u een 'personalived' inkjet-update geven.