Stagiair Marketing

Harderwijk, 4 tot 6 maanden.

Organisatie

DJM inkjet solutions is wereldwijd specialist in het ontwikkelen, produceren en adviseren van inkjet printing technologie. DJM is in 25 jaar uitgegroeid van een inkjet leverancier naar een innovatieve inkjet specialist.
Om de onderscheidende kwaliteit en maatwerk van onze oplossingen te kunnen garanderen vindt alle ontwikkeling in-huis plaats, van software, hardware en elektronica.

Doel van de stage

DJM wil succesvol worden in de markt van flexibele verpakkingen aangezien deze ook variabele data en inkjet printsystemen willen inzetten om sneller in te spelen op veranderende marktvragen, faciliteren van kleinere productieruns ed.

Tijdens de stage ga je een marktonderzoeksplan opstellen en uitvoeren. Uitgangspunt hierbij is om het huidige vervaardigingsproces van flexibele verpakking in kaart te brengen en te onderzoeken welke markttrends en thema’s er zijn. Je richt je hierbij op ontwikkelingen in productiebedrijven, zoals efficiëntie, productie varianten en inzet van materialen en de impact hiervan op het milieu.

Jouw onderzoek zal gebruikt worden in het marketingplan en meegenomen worden in marketingcampagnes.

Jouw taken

  • Je onderzoekt de verpakkingsindustrie wereldwijd, specifiek de flexibele verpakking, waarbij je trends en thema’s signaleert.
  • Je werkt intensief samen met sales en marketing om inzage te krijgen in DJM en haar producten en diensten.
  • Je rapporteert de directie regelmatig over je bevindingen.

Wie zoeken wij?

Zit jij in je laatste jaar van je opleiding en heb je behoefte aan een stageplaats waarbij je ervaring opdoet in de B-to-B markt in een internationale setting en een sterke affiniteit hebt met techniek en ICT?
Dan nodigen wij jou graag uit om te reageren!

Wat bieden wij?

  • Een meewerk-stageplaats voor 4 tot 6 maanden in Harderwijk.
  • Een stagevergoeding.
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen bij een internationale, technische speler.

Veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

'Ik ben tijdens mijn studie begonnen bij DJM. Ik begon met een bijbaan en daarna kon ik ook mijn stage en afstudeeropdracht bij DJM uitvoeren. Na mijn studie ben ik fulltime aan de slag gegaan als Software Developer en nu werk ik aan een project waarbij we een nieuwe print module ontwikkelen.'
Gerco Smit
Software Developer

'In 2013 ben ik begonnen met mijn eerste stage bij DJM. Sindsdien heb ik bij DJM de mogelijkheid gekregen om door te studeren en daarnaast een uitdagende bijbaan te hebben waarin ik allerlei slimme oplossingen ontwikkel om inkjet technologie verder te brengen.'
Dinant Reijnders
Embedded Developer

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in deze stage? Stuur je CV naar marketing@djm.nl en vertel ons waarom deze stage jou aanspreekt. Heb je vragen? Neem dan contact op met Arwin van Oostveen via +31 341 43 70 03.