Resell partners

Onze producten zijn wereldwijd verkrijgbaar via onze wederverkooppartners. Onze wederverkooppartners hebben kennis van onze producten en staan klaar om u te helpen. Om een wederverkooppartner te vinden die bij u past, selecteert u uw regio in de wereld of de bedrijfsnaam van de distributeur uit de onderstaande lijst.

XERTEC a.s.

XERTEC a.s. Údolní 2121/1, 147 00 Praha 4 – Braník, Czech Republic Tel.: +420 225 004 111 website: https://www.xertec.cz/ e-mail: xertec@xertec.cz Countries: Czech Republic & Slovakia Over XERTEC a.s. XERTEC als werd opgericht in 1991. Momenteel zijn we een 100% Tsjechisch bedrijf met een maatschappelijk kapitaal van 15 miljoen kronen. Al meer dan vijfentwintig jaar voorzien wij Tsjechische kantoren van de technologie van vele wereldberoemde merken. De afhandeling van correspondentie, het voorbereiden en verwerken van documenten, zowel voor presentaties als voor andere doeleinden, en vele andere administratieve werkzaamheden zijn nauwelijks meer weg te denken zonder producten uit ons portfolio.

Alpha Ink & Printing Materials Trading Co. L.L.C

Alpha Ink & Printing Materials Trading Co. L.L.C Office C2-310, Entrance 2, Belhoul Building, Al Garhoud Area, Deira, Dubai, UAE PO Box 22613, Dubai, UAE Tel: +971 4 2958992 website: http://www.alphadxb.ae/ e-mail: info@alphadxb.ae Countries: United Arab Emirates, Bahrain, Qatar, Oman and Kuwait and Yemen.
 Over Alpha Ink & Printing Materials Trading Co. L.L.C Alpha Ink & Printing Materials Trading Co. L.L.C is gevestigd in Dubai en deelt graag mee dat zij de leveranciers zijn van druk- en verpakkingsmaterialen/machines voor conventioneel en beveiligd drukwerk. Het bedrijf is opgericht in 2012, maar de oprichters hebben al tientallen jaren een sterke achtergrond in de grafische industrie in de VAE en de GCC-landen. De prioriteit van het bedrijf is het vinden van de beste oplossing om aan de eisen van de klant te voldoen en hen te voorzien van de beste technologieën die beschikbaar zijn in de branche. De grafische industrie heeft een enorme groei en technologische vooruitgang doorgemaakt in verschillende toepassingen van printen. Ze werkten samen met bedrijven die de beste benodigdheden in de grafische industrie ter wereld leveren.

Do you also want to be our resell partner?

We are always looking to find reliable partners who like to be part of the DJM network and help to grow our worldwide customer base