Voordelen en besparingen

 

Up time

Met het DJM inkjet printsysteem heeft u maximale beschikbaarheid van uw apparatuur. De reinigingsprocedure beperkt zich tot het purgen en dompelen van de printbar en duurt niet meer dan een paar minuten per dienst van 8 uur. U kunt een uptime van uw systeem verwachten van 99%.

Voorbeeld:
Jaarlijkse productie capaciteit =  2,000 uur

Up-time technologie X = 80%
Productie uren (80% van 2,000) = 1,600 uur
Up-time DJM technologie = 99%

Productie uren (99% van 2,000) = 1,980 uur
Jaarlijkse kostenbesparing: 380 uur x € 500 p/uur = € 190,000

 

Opknapkosten

De DJM-printmodules zijn gebaseerd op piëzo-printkoppen van Kyocera of Fujifilm Dimatix. De piëzo-elektrische printkoppen zijn ontworpen voor langdurige prestaties en vereisen geen dure renovatieroutines. Printkoppen met een lange levensduur betekenen GEEN opknapkosten, GEEN verzendkosten en GEEN kosten voor back-up printmodules. Dit bespaart u geld en tijd.

 

Installatietijd

Het opzetten van de DJM-printsystemen duurt slechts een paar minuten, waardoor maximale beschikbaarheid van uw kostbare rotatiepers of afwerkingslijn wordt gegarandeerd. Door de beschikbaarheid van uw machines te maximaliseren, maximaliseert u uw productiviteit en uw winstgevendheid.

 

Aanpassingen

De DJM-printmodules worden vervaardigd volgens klantspecificaties. Voor bredere printvereisten worden meerdere printkoppen aan elkaar gestikt om een verspringende of rechte printbalk met een lengte van maximaal 100 inch te vormen. Voor hogere printsnelheden is de printbalk gevormd uit twee rijen met elkaar verweven printkoppen.

 

Afdrukkwaliteit

De DJM-printmodules kenmerken zich door de hoge native resolutie, kleine druppeltjes en uitstekende jetting-rechtheid. Dit resulteert in een zeer hoge en constante beeldkwaliteit. De printkoppen worden geleverd met native resoluties van 600 en 1.200 dpi.

 

Flexibiliteit van de inkt

De piëzo-elektrische DJM-printmodules worden geleverd met een ruime keuze aan inkt. Naast kleurstof- of pigmentinktsets op waterbasis zijn er ook UV-uithardende, veiligheidsinkten en zelfs eetbare inktsets verkrijgbaar. We werken samen met de verschillende inktfabrikanten van wereldklasse, waardoor we voor elke toepassing de juiste inkt kunnen leveren.

 

Gemengde inkjettechnologieën

Onze Controller Software is ontwikkeld om de verschillende inkjetprintmodules aan te sturen; Samba, Ultra, Ultra High-Speed, Ultra High-Definition, HP, Cheetah en wat daarna komt. Als u technologieën in één productielijn wilt combineren, hebben wij de flexibele oplossing die u zoekt. Speciaal voor Kodak-gebruikers heeft DJM een speciale software-interface ontwikkeld om deze technologieën te combineren.

 

Groeipad

De DJM-printmodules zijn ontworpen met een schaalbare aanpak. Wanneer uw toepassing verandert, kunt u uw systeem eenvoudig upgraden van zwart-wit naar spot of full-colour. Als uw toepassing een uitgebreid kleurengamma vereist, kunt u upgraden naar 7 kleuren met extra OVG of RGB. Bedrukken van wit, primer of blanke lak is ook mogelijk.

Dankzij de upgradeopties kan de klant de printtoepassing uitbreiden en zijn investering veiligstellen.

Neem contact op met ons

Onze oplossingen leveren u veel voordelen en kostenbesparingen op. Neem contact met ons op en ontdek wat onze oplossingen voor u kunnen betekenen!