HP Color print modules C500 & C800

Realiseer meervoudige gepersonaliseerde printopdrachten die de verwachtingen van de eindconsumenten overtreffen. Het integreren van HP thermische inkjetprintmodules in uw workflow verbetert uw digitale prestaties.

Uw klant heeft behoefte aan 'personalived'

De HP kleur C500 en C800 printmodules hebben in de praktijk bewezen prestaties. De uitstekende afdrukkwaliteit spreekt ontwerpers, klanten en eindgebruikers aan. Met een afdruksnelheid van maximaal 244 meter per minuut voor de C800 en tot 150 meter per minuut voor de C500 zijn korte doorlooptijden gegarandeerd.

Maak gebruik van de kracht van inkjet printen

Color Print Module (C500/C800)

Voor meer efficiëntie en verbetering van de uptime zijn de printmodules uitgerust met een uitgebreid servicestation met automatische printkopreiniging. Printkop vervangen is snel en eenvoudig. De HP printmodules vereisen geen kostbare opknaproutines. Ze kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande workflow. Het totale afdrukbereik kan worden uitgebreid met behulp van meerdere printmodules.

De printmodules zijn standaard uitgerust met een extern inkt cartridge toevoersysteem. Het systeem bevat twee cartridges per kleur, waardoor cartridges kunnen worden uitgewisseld tijdens het produceren.

Meer inkt nodig? Voor toepassingen met een hoge dekking heeft DJM een speciaal bulk inkt systeem ontwikkeld en kan aan meerdere HP printmodules worden gekoppeld. Het systeem (4color BIS) heeft een capaciteit van 60 liter inkt per kleur en maakt productie van grote volumes mogelijk. Door de inkt in bulk te bestellen, krijgt deze een lagere inkt prijs en wordt de productie nog rendabeler.

DJM is een gewaardeerde HP OEM-partner: we koppelen onze uitgebreide inkjet integratie-expertise met HP printmodules om u een grote flexibiliteit te bieden.

Begin met het integreren van digitale uitmuntendheid

Voordelen van de HP printmodule C500/C800

  • Flexibele integratie
  • Maximaliseert de uptime
  • Hoge kwaliteit en snelheid
  • Betrouwbare techniek

Op zoek naar de beste oplossing om uw digitale printopdrachten aan te vullen?

Inkjet betekent digitale vrijheid. DJM zal zeker een inkjetoplossing leveren die voldoet aan de behoeften van zowel uw bedrijf als uw klant.