Print modules

Realiseer een breed scala aan gepersonaliseerde printopdrachten en overtref de verwachtingen van eindgebruikers.
Door HP thermische Inkjet Print Modules in uw workflow te integreren verbetert uw digitale performance.

Your consumer needs personalived

C800 print module

De HP 500 - 800 thermische inkjet print modules hebben zich ruimschoots bewezen. Of u nu een monochrome of full color inkjet oplossing zoekt, HP-modules zijn een betrouwbare keuze. De uitstekende afdrukkwaliteit is een aantrekkelijke feature voor designer, klant en consument. Met een afdruksnelheid van maximaal 244 meter (800feet) per minuut voor de C/ M800, en tot 150 meter (500 feet) voor de C/M500, zijn korte doorlooptijden gegarandeerd.

Gebruik de kracht van inkjet

Voor een verhoogde efficiëntie en een verbetering van uw uptime zijn de modules uitgerust met een uitgebreid servicestation met geautomatiseerde printkopreiniging. De printkoppen zijn snel en makkelijk te vervangen. HP-modules vereisen geen kostbare refurbishing trajecten. Ze kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in uw bestaande workflow. Door meerdere printmodules te integreren kan de totale print swath worden uitgebreid. DJM is een gewaardeerde HP partner: wij koppelen onze uitgebreide inkjet integratie expertise aan HP modules om u grote flexibiliteit te bieden..

Bulk Ink System - BIS

Verbruikt u veel inkt ? Voor high coverage applicaties heeft  DJM een speciaal Bulk Ink System ontwikkeld , en kan u meerder print modules leveren. Het systeem (4 Color BIS), heeft een capaciteit van 60 liter of inkt per kleur en maaktlange print runs mogelijk. En beter nog, als u inkt in bulk inkoopt daalt de prijs en dat verlaagt de productiekosten.

 

Integreer digitale kracht

HP Print module 500/800 voordelen

  • Flexibele integratie
  • Verhoogt uptime
  • Hoge kwaliteit en snelheid
  • Betrouwbare techniek

Op zoek naar de beste printoplossing om uw digitale aanbod aan te vullen?

Inkjet betekent digitale vrijheid. DJM staat voor een inkjet oplossing die matcht met uw bedrijfsvisie en de klantvraag.