Cheetah

Op zoek naar een betrouwbare inkjet integratie technologie tegen de juiste prijs? Veel vrijheid in inktselectie? De solide Cheetah Piezo inkjet integratie oplossing is betaalbaar en geschikt voor een grote verscheidenheid aan inkten.

Your imagination personalived

DJM ontwikkelde CHEETAH. Een veelzijdige inkjet print oplossing die gebruik maakt van de bewezen technologie van Fujifilm Dimatix Starfire printkoppen, gebaseerd op drop-on-demand Piëzo inkjet. Met afdrukken van 400 dpi bij snelheden tot 1,9 m/ sec is industriële kwaliteit gemakkelijk te realiseren. CHEETAH is uitgerust met een unieke recirculatietechniek die automatisch de recirculatie van inkt rond de nozzle regelt. Schoonmaken van de printkoppen kost minder tijd. Dat maakt de CHEETAH bijzonder onderhoudsvriendelijk. De initiële investering voor de integratie van de CHEETAH print unit en de daaropvolgende printkosten zijn buitengewoon betaalbaar.

Cheetah print module

Matig uw printkosten

Cheetah voordelen
  • Betaalbaar
  • Hoge inkt compatibiliteit
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Betrouwbare techniek

Op zoek naar de beste printoplossing om uw digitale aanbod aan te vullen?

Inkjet betekent digitale vrijheid. DJM staat voor een inkjet oplossing die matcht met uw bedrijfsvisie en de klantvraag.