ennlde

Coming soon. . . Get personalived

As I have recently come to experience, working at DJM Inkjet Solutions is a privilege.
Thousands of droplets of ink propelled onto paper or other substrates. From tiny nozzles, forming powerful words, valuable numbers or amazing images. Inkjet is an awe-inspiring technique: delicate, yet powerful, flexible and ever evolving.

Your business Personalived
We are all collectively instrumental in individual success. And vice versa. From that deep understanding we like to take the personal approach. Looking for a company that actively takes the time to listen and have an open and frank discussion about your personal business challenges? We like to be more than an e-mail address. Go the extra mile for face to face, human to human interaction. To know what excites you, your clients and the end-consumer. To better understand company goals and personal drive. From years of technical inkjet expertise in the industry we speak the same language. For you, we inspire growth by creating inkjet solutions to match your needs.

DJM Personalives
All professionals at DJM take personal pride in researching and developing the best industrial inkjet solutions. Experienced, engaged, hard-working, collaborative and committed. We are working hard to launch our new, more responsive DJM website to reflect that passion and our personal approach. Coming soon…Get Personalived!

Alexia van Wijk,
Marketing Manager

News

 • empty
 • Coming soon. . . Get personalived
  05-10-2017

  As I have recently come to experience, working at DJM Inkjet Solutions is a privilege. Thousands of droplets of ink propelled onto paper or other substrates. From tiny nozzles, forming powerful words, valuable numbers or amazing images. Inkjet is an …
  Read more »

 • Ramon Chozás kiest Dream Machine van DJM
  21-08-2017

  Ramon Chozás is een toonaangevende Print Service Supplier in Argentinië met een grote diversiteit aan productiemogelijkheden, waaronder een geavanceerde transpromo productieafdeling. In het kader van innovatie en doorgroei mogelijkheden besloot dit gerenommeerde bedrijf, na een werkbezoek aan Drupa 2016, te …
  Read more »

 • Samenwerking in pixelprecies printwerk
  30-05-2017

  Het uitwisselen van kennis en ervaring is belangrijk, en DJM waardeert de expertise van van haar leveranciers. Bij de ontwikkeling van het prototype van de Dream Machine, ons opmerkelijk snelle en nauwkeurige inkjet print systeem, adviseerde ROLLON GmbH, leverancier van …
  Read more »

 • DJM op Vakbeurs Creatieve Industrie
  19-02-2014

  Op 11 t/m 13 maart verwelkomt DJM u graag op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie te Hardenberg! Na de succesvolle demonstraties op onder andere de Drupa presenteren wij u ook hier graag de HP C800 full color inkjet printkop, geplaatst op de Nano Precision Belt 420, aangestuurd door onze unieke Kameleon software. De Nano Precision Belt 420 presenteren wij in samenwerking met CCM.
  Read more »

 • d’Haussy gebruikt Kameleon/HP C800
  30-09-2013

  d’Haussy Imprimeurs start met full color om gepersonaliseerde direct marketing aantrekkelijker te maken. Ze maken hierbij gebruik van de HP C800 printmodules.
  Read more »

 • Met CCM op grafische vakbeurs
  14-01-2013

  22 t/m 24 januari verwelkomt DJM u graag op de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign 2013 te Gorinchem. Wij presenteren de HP C500 full color inkjet printkop, geplaatst op de Nano Precision Belt 420, aangestuurd door onze unieke Kameleon software. …
  Read more »

To archive »

Wij nemen contact op

Benieuwd in wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op!

Contact

DJM inkjet solutions
Nobelstraat 38
3846 CG  Harderwijk

Tel: +31 (0)341 437000
Fax: +31 (0)341 437005

© 2010 DJM inkjet solutions. | all rights reserved. | Colofon